Returpolicy

Vi strävar efter att erbjuda dig en utmärkt köpupplevelse och vi hoppas att du är helt nöjd med ditt köp hos oss. Om du av någon anledning inte är helt nöjd och önskar returnera en produkt, vill vi göra returprocessen så enkel som möjligt för dig. Du har möjlighet att returnera produkten inom 30 dagar från det att du mottagit den.

Vänligen notera att kunden ansvarar för returfrakten, och vi ber om din förståelse för detta. Det är också viktigt att du som kund själv ansvarar för att produkten paketeras korrekt och skickas tillbaka. För att säkerställa att produkten når oss säkert rekommenderar vi att du använder en pålitlig och spårbar fraktmetod. Var vänlig och se till att returen är väl skyddad under transporten, eftersom eventuella skador eller förlorade paket under returtransporten är kundens ansvar.

För att genomföra en retur måste produkten vara i sitt ursprungliga skick och förpackad i sin ursprungliga förpackning. Var god se till att produkten inte har använts eller skadats på något sätt. När vi mottagit den returnerade produkten kommer vi att kontrollera att den uppfyller våra returkrav och är i oförändrat skick. Inom 30 dagar från mottagandet kommer vi att återbetala pengarna till dig.

Återbetalningen kommer att ske till samma betalkort eller bank som du använde vid köpet. Vi strävar efter att göra återbetalningsprocessen smidig och snabb för dig.

Om du av någon anledning har mottagit en defekt produkt eller stött på något annat problem med ditt köp, ber vi dig vänligen att kontakta oss direkt. Vi finns här för att hjälpa dig och lösa eventuella problem på bästa möjliga sätt. Ditt nöje är vår främsta prioritet och vi ser fram emot att ge dig den support du behöver.