FRAKTPOLICY

1. Leverans och bearbetning
Vi behandlar din beställning inom 1-3 arbetsdagar efter mottagen betalning. Leverans av dina varor sker sedan inom 5-10 arbetsdagar med spårningsinformation, observera att leveranstider kan påverkas av helgdagar och röda dagar.

2. Spårning och leveransstatus
Efter att din order har skickats får du ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer. Detta nummer kan du använda för att följa din leverans via vår "Spåra order"-funktion på hemsidan. Du kommer även att få sms-aviseringar till det telefonnummer som angavs i beställningen, där du får leveransinformation om paketet.

3. Leveransadress och telefonnummer
Kontrollera noga att den angivna leveransadressen är korrekt och fullständig för att undvika förseningar eller problem med leveransen. Det är viktigt att du också inkluderar ett giltigt mobilnummer från det land där paketet ska levereras. Som kund är det ditt ansvar att ange korrekta uppgifter för både adress och telefonnummer. Vi kan inte hållas ansvariga för leveransproblem som orsakas av felaktig eller ofullständig information. Genom att tillhandahålla dessa detaljer hjälper du oss att säkerställa en smidig och effektiv leverans av din beställning.

4. Förlorade eller skadade försändelser
Vi tar ansvar för alla försändelser som skadas eller går förlorade under transport. Om du upptäcker att din försändelse är skadad vid leverans, ber vi dig att omedelbart kontakta oss så att vi kan inleda en undersökning och vidta lämpliga åtgärder. För att effektivisera hanteringen, vänligen bifoga foton av både produkten och förpackningen samt ange ditt ordernummer. Detta hjälper oss att snabbare behandla din reklamation.

5. Ej uthämtade paket
Observera att det är kundens ansvar att hämta ut sitt paket i tid. Om ett paket inte hämtas ut inom angiven tid returneras det till oss. Paket som returnerats till oss på grund av att de inte hämtats ut i tid kommer att ha bearbetningstider och leveranstider på upp till två veckor, beroende på fraktbolagens regler och variationer mellan olika länder. Kunden har 7 dagar på sig att kontakta oss om de önskar att paketet skickas ut på nytt. En administrations- och fraktavgift på 200 kr tillkommer för omleverans.

Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga kundservice. Om du har frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta vår kundtjänst på kontakt@scrubby.se. Vi är här för att hjälpa dig!