Om Oss

Vi är ett energifyllt team av passionerade individer baserade i Stockholm som brinner för att göra vardagen enklare. På Scrubby strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa rengöringsprodukter som verkligen gör skillnad i människors liv. Oavsett om det gäller ditt hem, din bil, båt, husbil eller andra fordon, har vi de lösningar och verktyg som behövs för att få jobbet gjort.

Vi förstår att det är de små detaljerna som spelar en stor roll i vardagen. Därför har vi vårt flaggskepp, Scrubby - Borrborste, för att erbjuda en rengöringskapacitet som är snabbare och mer effektiv än någonsin tidigare. Genom att kombinera handskrubbandet med din skruvdragare har vi skapat ett verktyg som revolutionerar rengöringsprocessen.

Vi är stolta över att vara en del av din rengöringsrutin och vi strävar alltid efter att ge dig en professionell och pålitlig upplevelse. Vårt engagemang för innovation driver oss att ständigt leta efter nya produkter att inkludera i vårt sortiment, så att vi kan erbjuda de bästa rengöringslösningarna för dina behov.

Med Scrubby blir rengöring och städning enklare och mer effektivt än någonsin tidigare. Vi har en dedikerad kundtjänst som är tillgänglig för att besvara era frågor inom 24 timmar. Låt oss vara din pålitliga partner för enkel och effektiv rengöring.

Upptäck Scrubby idag och upplev skillnaden!