ÅTERFÖRSÄLJARE

Välkommen att ansöka om att bli en del av Scrubby's återförsäljarnätverk.

Vi är glada över att du överväger att bli en av våra värdefulla partners för att erbjuda våra innovativa och högkvalitativa produkter till era kunder.

För att ansöka om att bli Scrubby-återförsäljare önskar vi lära känna ditt företag bättre. Vänligen berätta om ditt företag och beskriv vilka produkter eller tjänster ni för närvarande erbjuder, samt den målgrupp ni riktar er till. Att förstå er verksamhet hjälper oss att skapa en givande samarbetsrelation som gynnar både er och era kunder.

Vi är också intresserade av vilka av våra produkter som intresserar er mest. Vilka av dessa produkter är ni mest intresserade av att sälja? Har ni några specifika idéer om hur ni vill marknadsföra dem? Vi ser gärna att ni delar med er av era tankar och idéer, så att vi kan stötta er på bästa möjliga sätt.

Våra idéer för samarbete:

Vi tror att ett framgångsrikt samarbete bygger på öppen kommunikation och partnerskap. Som Scrubby-återförsäljare kan ni förvänta er följande förmåner:

Exklusiva erbjudanden och rabatter: Vi erbjuder våra återförsäljare förmånliga priser och speciella kampanjer för att hjälpa er öka era intäkter och locka nya kunder.

Tillhandahålla marknadsföringsmaterial, produktbilder och innehåll för att hjälpa er marknadsföra Scrubby-produkterna på ett effektivt sätt.

Alltid sträva efter att leverera produkterna så snabbt och pålitligt som möjligt.

För att ansöka om att bli en Scrubby-återförsäljare, vänligen kontakta oss nedan och var så detaljerade som möjligt i era svar för att vi ska få en helhetsbild av ert företag och era ambitioner.

Vi ser fram emot att höra mer om ert företag och era idéer om ett samarbete. Tillsammans kan vi skapa en framgångsrik affärsrelation och erbjuda våra produkter till ännu fler kunder.

Tack för att ni är intresserade av att bli en Scrubby-återförsäljare! Vi ser fram emot att få mer information om er verksamhet och utforska möjligheterna till ett samarbete.

Vänligen fyll i formuläret nedan med så detaljerade svar som möjligt. Ni kan också kontakta oss direkt på kontakt@scrubby.se

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.