Vanliga frågor

Vi har samlat vanliga frågor och svar som våra kunder kan ha om våra produkter, leveransprocess, betalningsalternativ, returer och annan viktig information om vår verksamhet. Om du inte hittar svar på din fråga i FAQ, tveka inte att kontakta oss på kontakt@scrubby.se så hjälper vi dig gärna.

Ordern kommer att skickas så snart den har blivit godkänd av oss.

Leveranstiden är vanligtvis mellan 5-14 dagar. Vänligen notera om leveranstiden blir försenad av olika anledningar så är det inget bolaget har kontroll över, såsom väderförhållanden, transportproblem eller andra oplanerade händelser. Vi kommer att göra vårt bästa för att säkerställa att din leverans kommer fram i tid.

Det är möjligt att spåra ditt paket genom spårningsnumret som du får i din orderbekräftelse. När produkten har skickats kommer spårningsfunktionen att vara tillgänglig, vilket ger dig möjlighet att följa din order och se var det befinner sig.

Avbokningar kan bara göras innan ordern har godkänts och innan paketet har skickats iväg. Vänligen skicka ett mejl till oss på kontakt@scrubby.se så kan vi undersöka möjligheten att avbryta ordern åt dig. Observera att om paketet redan har skickats kan vi tyvärr inte avbryta eller ändra ordern.

Om du har stavat fel eller angett en felaktig adress i din beställning, vänligen kontakta oss omedelbart på kontakt@scrubby.se. Vi kan korrigera detta inom 24 timmar. Det är av yttersta vikt att du meddelar oss så snart som möjligt för att säkerställa att din beställning levereras till rätt adress. Som kund är det ditt ansvar att noggrant kontrollera och ange korrekta kontakt- och leveransuppgifter. Eventuella problem som uppstår på grund av felaktiga uppgifter är kundens ansvar. Observera att det kan tillkomma extra avgifter om vi behöver skicka ut paketet på nytt.

För att kunna hantera en reklamation av en defekt produkt, ber vi dig vänligen att tillhandahålla visuellt bevis på felet. Detta kan göras genom att skicka bilder eller videor av produkten till kontakt@scrubby.se. Vänligen inkludera ditt ordernummer i mejlet. Vi kommer att assistera dig och ge instruktioner om hur du går tillväga med reklamationen.

Vänligen se vår Integritetspolicy för information om hur vi hanterar personuppgifter och sekretess.

Ja, det är möjligt att returnera en produkt. Mer information om vår returpolicy finns tillgänglig på vår webbplats.